Chop Suey | Platillo Chino

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Chop Suey | Platillo Chino. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Chop Suey | Platillo Chino is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes yummy. Platillo Chino is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Chop Suey | Platillo Chino, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chop Suey | Platillo Chino delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Chop Suey | Platillo Chino is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Chop Suey | Platillo Chino estimated approx 30 minutos.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Chop Suey | Platillo Chino using 11 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.
No hay nada más delicioso que un Chop que si se te antoja un platillo rápido, sencillo y barato de toques asiáticos, su germen de soya y el sabor que éste genera al cocerse deja un toque muy rico para las comidas.
Mi Chop Suey consiste básicamente en germen de soya, jícama, zanahoria y salsa de soya con trozos de bistec y pechuga pollo aderezada con Salsa Teriyaki; Es una receta enseñada por mi madre de Sonora, México y que me han tocado varias personas de allá que se la saben, parece ser que allá tienen un gusto peculiar por esta receta.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Chop Suey | Platillo Chino:
- 250 gr. Germen de Soya
- 1 Jícama
- 2 Zanahorias
- 1/2 Cebolla Blanca
- 1 Diente Ajo
- 200 Gramos Pechuga de Pollo
- 200 Gramos Fillete de Pollo
- al gusto Aceite de Oliva
- Brócoli (Opcional)
- Salsa BBQ o Teriyaki (Opcional)
- Salsa de Soya/Chile (Ver Receta)
Instructions to make to make Chop Suey | Platillo Chino
- Hierve unos minutos el pollo en una olla con agua y poco de aceite.

- Mientras el pollo está hirviendo, pela y corta la jícama en pequeñas tiras, usa la mitad.

- Rebana la cebolla en pequeñas tiras a la juliana o fileteada y pica el ajo finamente.

- De igual manera prepara la zanahoria en pequeñas rebanadas, y también el brócoli.
(En este caso no pude prepararlo con estos vegetales, así me quedó en otras ocasiones que lo he preparado)
- Coloque el Germen de Soya en un Colador y remoje con abundante agua, esto servirá a limpiarlo y que se hidrate en caso de estar seco.

- Retira el pollo del agua y córtalo en pequeños cubos y colóquelo en un sartén con poco aceite, puede sazonar los cubos con un aderezo, salsa BBQ Teriyaki o al Natural.

- Retire el pollo y en el mismo sartén a fuego medio añada medio cucharón de aceite de oliva y acitrone el ajo.

- Añada la cebolla y espere a que también acitrone.

- Si lo desea puede añadir unos trozos de bistec encima de la cebolla para que se adhiera el sabor.

- Retire el bistec, córtelo en pequeñas tiras y júntelo con el pollo, lo usaremos en pasos siguientes.
- Coloque el germen de soya encima de la cebolla y ajo, revuelva hasta tener bien mezclados los tres ingredientes, tape la olla por unos 3 minutos.

- Baje la flama a un punto bajo, poco a poco el germen soltará líquido y tendrá un color más amarillento, en ese momento coloque la jícama y vuelva a tapar el sartén.

- Una vez pasados 5 minutos destape el sartén, revuelva y añade de 1/4 a 1/2 taza de salsa de Soya Maggi y 1/2 taza de agua caliente.

- Coloque encima el pollo y el bistec, revuelva para tener toda la mezcla lista.

- Complemente su platillo con un poco de arroz frito, yakimeshi o verdura. Puede preparar la salsa de Soya con Chiles Toreados para darle un toque mexicano y picante.
* Te recomendamos usar Soya Maggi ya que no sabe tanto a sal ni molesta su sabor intenso de la soya convencional.
As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have more natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you want to offer a recipe that uses less or even more ingredients or is a little more or less zesty, you can make basic modifications to accomplish this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to basic cooking abilities for novices you do not need to learn them however only if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a total guide to quick and easy lunch dishes but its good food for thought. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Award-winning Chop Suey | Platillo Chino. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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