Mole de espinazo de cerdo con verdolagas

Mole de espinazo de cerdo con verdolagas

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Mole de espinazo de cerdo con verdolagas. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Mole de espinazo de cerdo con verdolagas is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes yummy. Mole de espinazo de cerdo con verdolagas is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Mole de espinazo de cerdo con verdolagas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Mole de espinazo de cerdo con verdolagas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Mole de espinazo de cerdo con verdolagas using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Hace unos días compré unas verdolagas frescas, recién cortadas. Entonces decidí preparar este platillo tradicional de las comidas de la abuela, de nuestros padres. Comida típica con la cual crecimos... recordar es volver a vivir.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Mole de espinazo de cerdo con verdolagas:

  1. 6 libras espinazo de cerdo, partido
  2. 8 tazas agua
  3. 1 cucharada sal
  4. 2 libras verdolagas
  5. 4 tazas agua
  6. 1 1/2 cucharadas consomé Knorr Suiza
  7. Mole:
  8. 14 chiles guajillo
  9. 10 chiles de árbol
  10. 2 tazas agua
  11. 8 ajos
  12. 1/2 cucharada clavos
  13. 1/2 cucharada pimientas
  14. 2 1/2 tazas maseca
  15. 2 cucharadas aceite
  16. 4 tazas agua
  17. 3 cucharadas consomé Knorr Suiza

Steps to make to make Mole de espinazo de cerdo con verdolagas

  1. Lava bien el espinazo y ponlo a cocer con las 8 tazas de agua y la sal. En la olla de presión está cocido en 35 minutos.
  2. Éstas son las verdolagas.
  3. Córtales la base de los tallos y lávalas bien en una coladera. Ponlas a cocer con 4 tazas de agua y 1 1/2 cucharadas de consomé Knorr Suiza.
  4. Están cocidas rápido, sólo a que cambien de color. Estila el caldo, lo usaremos para el mole.
  5. Lava los chiles y ponlos a cocer en 2 tazas de agua.
  6. En la licuadora pon los ajos, clavos y pimientas. Agrega los chiles cocidos junto con su agua de cocción. Muele bien. Puedes agregar el agua en que se cocieron las verdolagas.
  7. Cuela esta salsa.
  8. Lo que queda en la coladera, vuelve a molerlo. Usa el caldo en que se coció el espinazo. Ahora pon la maseca en la licuadora, agrega caldo de la carne, muele bien. Cuela en donde está el mole.
  9. En una olla pon a calentar el aceite. Vacía el mole. Menea constantemente. Yo tuve que agregarle 4 tazas más de agua. Prueba la sazón. Agrega unas 3 cucharadas de consomé Knorr Suiza. Una vez que esté de sabor rico y la consistencia deseada, agrega la carne y las verdolagas.
  10. Deja que hierva unos 3 minutos. Sirve caliente.

As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet plan and adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make simple adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your dishes on time. When it comes to basic cooking abilities for novices you don't need to discover them yet just if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a total guide to fast as well as easy lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Ultimate Mole de espinazo de cerdo con verdolagas. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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