Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta

Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta estimated approx 1h 30 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.

Soy cocinera desde mis 8 años, a esa edad, mi madre me enseñó, de ahí en adelante sin ayuda de nadie combinaba sabores y creaba platos que a todos les gustaba, a mis 14 años ya me buscaban para hacer comidas especiales en reuniones y fiestas, esta receta un día me toco hacerla con solo los ingredientes que tenía disponibles, ya que no encontraba los otros productos que mi mamá le echaba, mi madre me decía que estudiará para ser chef, pero desde muy pequeña supe que mi amor por la creación de platos y comida nunca cambiaría, más sin embargo mi vocación de la medicina y salvar vidas se apoderó de mí, aquí estoy cumpliendo con mi vocación y deleitandome en la creación de platos , soy de las que si en un plato falta un ingrediente lo reemplazó por otro y hago que sepa mucho mejor, mi lema es podrás tener todos los ingredientes para preparar tu plato, pero si no lo haces con pasión y le pones amor no te va a quedar rico, así que amigos una carne sazonada con sal y cocinada con amor ¡ Sabe mucho mejor!..

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta:

  1. 1 kilo costilla de res
  2. 5 litros agua, para que se cocine los ingredientes
  3. 1 Mazorca grande
  4. 1 Zanahoria grande
  5. 4 papas grandes (sabanera)
  6. 1 plátano verde grande
  7. Cilantro, cebolla larga a su gusto
  8. Ajo a su gusto, caldo de costilla
  9. Limón a su gusto
  10. Ahuyama pequeña (opcional)

Steps to make to make Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta

  1. Lavar costilla de res con limón antes de echar a la olla, machacar el ajo la cantidad a su gusto, pelar las 4 papas grandes y partir en 4 pedazos, pelar y partir la zanahoria en 8 partes, pelar el plátano y partir los trozos con la mano para que ablande mejor, no tome un color negro, y le dé un espesor a la sopa, la mazorca se parte a gusto de cada uno, picar el Cilantro y la cebolla larga muy bien, agregar todos los ingredientes en la olla incluido el caldo de costilla y el ajo, mezcla bien.
  2. Dejar cocinar hasta que la costilla esté muy blanda, y los demás ingredientes se hayan cocinado también, para servir agregar cilantro y cebolla larga finamente picado, y unas gotas de limón.
  3. Un dato es que la zanahoria es para darle color natural a la sopa, y quede igual ala de la foto, y la ahuyama también hace el mismo efecto que la zanahoria, y le da un toque especial, si no le quieren agregar ahuyama no hay problema, es opcional.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a little bit essentially spicy, you can make simple adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for fundamental food preparation skills for novices you don't require to learn them however only if you master some straightforward food preparation strategies.

This isn't a total guide to fast as well as easy lunch dishes but its excellent something to chew on. With any luck this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Sancocho de costilla, Versión Mary Acosta. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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